مطالب مرتبط
عملیات بازسازی و بهسازی تنها کشتارگاه دام شهرستان نطنز با محوریت شهرداری نطنز و با همکاری شهرداری‌های بادرود، خالدآباد و طرقرود و با نظارت اداره دامپزشکی در حال اجراست. این پروژه با هدف ارتقای استانداردهای بهداشتی و تأمین سلامت غذایی شهروندان آغاز شده است.

محمد کیهانی، سرپرست فرمانداری شهرستان نطنز، در تشریح ضرورت اجرای این طرح اظهار کرد:
«این کشتارگاه سال‌ها فعال بود، اما حجم تذکرات بهداشتی که از سوی دستگاه‌های نظارتی و به‌ویژه اداره دامپزشکی دریافت می‌شد، نشان می‌داد که ادامه فعالیت به شکل گذشته دیگر قابل قبول نیست. برخی معتقد بودند که کشتارگاه باید تعطیل شده و تامین گوشت از شهرستانهای مجاور صورت پذیرد، لیکن تعطیلی کشتارگاه یعنی خروج دام زنده از شهرستان، کشتار در شهرهای مجاور و بازگشت گوشت به نطنز؛ فرآیندی که علاوه بر هزینه‌های حمل‌ونقل، مشکلات اجرایی و بهداشتی متعددی ایجاد می‌کرد. وی افزود : وقتی ظرفیت و بستر لازم در خود شهرستان وجود دارد، منطقی نیست چشم‌انتظار شهرستان‌های دیگر باشیم. شأن مردم نطنز ایجاب می‌کند که خدمات بهداشتی در داخل شهرستان و با استاندارد مناسب ارائه شود.»
فرماندار نطنز در ادامه با قدردانی از تلاش و جدیت و همراهی کلیه عوامل در پیشبرد عملیات بازسازی افزود:
«شهرداری نطنز با مسئولیت‌پذیری و جدیت این پروژه را دنبال کرده و خوشبختانه فاز نخست بازسازی با سرعت مناسبی در حال پیشرفت است و بنا به اظهارنظر ایشان فاز اول تا اواسط اسفندماه به پایان می‌رسد و امکان آغاز فعالیت و کشتار به‌صورت نسبی در همین مرحله فراهم خواهد شد.»
وی تأکید کرد که مجموعه فرمانداری، دادستانی، شهرداری‌های شهرستان، شبکه بهداشت و اداره دامپزشکی با اجماع کامل بر این باور بودند که تنها راه منطقی، بازسازی اساسی این مجموعه است و این اقدام به‌عنوان یکی از اولویت‌های حوزه سلامت و خدمات شهری در دستور کار قرار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *